جهاددانشگاهی شروعی مناسب برای آموزش دوره های شبکه
به گزارش معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد استان قم، بعد از گذراندن دوره های شبکه میتوان در مشاغل مربوط به حوزه شبکه وارد شد ولی بی شک برای یافتن فرصتهای شغلی بهتر و حرفهای نیاز به طی کردن ادامه مسیر آموزش شبکه و تکمیل اطلاعات در این حوزه است.
علی ملک لی به عنوان مدرس مطرح این حوزه با بیش از دو دهه سابقه در اجرا و تدریس در این خصوص طی گفت و گویی، با تقسیم بخش فناوری اطلاعات به دو بخش شبکه و نرم افزار، 50درصد این حوزه را بحث شبکه و امنیت مطرح کرد.
این دانش آموخته مدیریت فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد، معتقد به انجام تمام اقدامات و تکنولوژی های این حوزه مانند سیسکو، مایکروسافت، لینوکس، امنیت و هوش مصنوعی بر بستر و زیرساخت های شبکه است.
ملک لی شناخت زیرساخت های این حوزه را نیازمند ارائه خدمات عنوان کرد و افزود: در حوزه فناوری شبکه کسب به روزترین مباحث و توسعه این علم بسیار حائز اهمیت است.
مدرس دوره های هک و امنیت، همچنین شاخه های آموزش شبکه و امنیت را بسیار متنوع توصیف کرد و لازمه موفقیت در این حوزه را توسعه آموزش ها و ورود کاربردی و عمیق به شاخه های مختلف شبکه دانست.
*آموزش کاربردی دوره های شبکه، گامی موثر برای ورود به بازارکار
ملک لی، همچنین با تاکید براینکه اولویت یادگیری این علم مراکز آموزشی با تجربه است، گفت: در هر صنعت و پروژه ای نیاز به شبکه احساس می شود و برای ورود به بازار کار آموزش کاربردی و علمی در این مرحله حرف نخست را می زند.
مدیرکل فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری قم، صرفا کسب علم این حوزه را کافی ندانست و انتخاب مرکز آموزشی معتبر همچون جهاددانشگاهی، اساتید با تجربه، گذراندن دوره کارآموزی، بهره گیری از تجربیات دیگران و تجربه فراگیر را از مولفه های مهم ورود به بازار کار عنوان کرد.
مشاور و مدرس نیروی انتظامی، بر توسعه و مهارت ها و توانایی های فراگیر تاکید کرد و گفت: ورود عمیق فراگیر در حوزه شبکه و تلاش بر کسب آموزش شاخه های متنوع این حوزه، عملا در برند شدن موفقیت فرد موثر است.
به گفته ملک لی؛ برای ورود به بازار کار حرفه ای طبیعتا نیاز به تخصص بیشتر و گذراندن دوره های متنوع است و دستیابی به این مهم نیازمند ارتقا علم شبکه و امنیت می باشد.
نظر شما :