آشنایی با "مهارت های باریستا و دم آوری قهوه" در جهاددانشگاهی قم

تعداد بازدید:۶۷۳
مرکز آموزش های تخصصی شماره یک جهاددانشگاهی واحد قم دوره تخصصی "آشنایی با مهارت های باریستا و دم آوری قهوه" با ارائه مهمترین موارد مربوط به شغل باریستایی را برگزار می کند.
آشنایی با "مهارت های باریستا و دم آوری قهوه" در جهاددانشگاهی قم

به گزارش معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی واحد استان قم، ثبت نام این دوره آموزشی جذاب ویژه عموم آزاد است که به مدت 16 ساعت طی 4 روز برگزار می شود.

آموزش تئوری قهوه، تئوری باریستا، تمام نوشیدنی های گرم بر پایه اسپرسو، تمام نوشیدنی های کافی شاپی، تئوری و اصول لاته آرت و کاپ شناسی و پیچر شناسی از جمله مهمترین سرفصل های این دوره آموزشی به شمار می رود.

شما در دوره باریستا جهاددانشگاهی یاد می گیرید که چگونه کافه خود را بچرخانید و مباحث نوشیدنی های گرم و سرد را بصورت کامل آموزش می بینید و در نهایت با آموزش اصولی تهیه قهوه ها و ارائه به مشتریان آشنا می شوید.

علاقه مندان برای شرکت در این دوره، و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به صورت حضوری از ساعت 8 الی 21 به آدرس بلوارامین بین کوچه 18 و 20 و یا غیرحضوری با شماره تلفن مرکز 02537192 در ارتباط باشند و یا از طریق لینک ثبت نام

http://B2n.ir/s8505 به صورت آنلاین ثبت نام کنند.

 

کلید واژه ها: قهوه باریستا جهاددانشگاهی قم آموزش


( ۳ )

نظر شما :